نتایج زنده | نتایج زنده لیگ برتر | تی ورزشآخرین اخبـار داخلی خارجی شمسایی: چند ملیپوش فوتسال شرایط جام ملتهای آسیا را ندارند/ تورنمنت کیش دبستان بسیار خوبی بود. ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۹ برنامه استقلالیها برای عبور از پرسپولیس با زدن پُلِ مسی/ جدال نفتیها با صنعتیها با انگیزه فرار از قعر. ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۱ حضور فتحاللهزاده در اردوی استقلال و پرداخت پاداش بازیکنان. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۳ ساپینتو: امیدوارم داور بازی فردا اشتباه گذشتهاش را تکرار نکند/ احساس میکنم قایدی مقابل مس گل میزند. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۵ لیگ برتر فوتسال| خیز مس سونگون برای قهرمانی با بردی دیگر. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵ ربیعی: برای نیمفصل دوم باید تصمیمی درست و حرفهای بگیریم/ نه دنبال تساوی بدون گل هستیم و نه بازی اتوبوسی.
۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸ پله، اسطوره فوتبال جهان درگذشت + زندگینامه. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۷ آنچلوتی: سرمربیگری برزیل؟ آنها تماسی با من نگرفتهاند/ تیکیتاکا نمرده است. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷ تراِشتگن: دوست دارم دروازهبان اول تیم ملی آلمان شوم/کسی مثل لیونل مسی نیست. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۷ نوبل: بازگشت من به بایرن مونیخ منطقی نیست/ دیگر نمیخواهم نیمکتنشینی را تجربه کنم. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸ امباپه: شادی توهینآمیز مارتینس؟ انرژیام را برای چنین چیزهایی هدر نمیدهم/ به مسی تبریک گفتم.
۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱ اختر: برای قهرمانی همه چیز در دستان شاگردان ساپینتوست/ گرفتن ۳ امتیاز اهمیت دارد یا زیبا بازی کردن؟. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۸ ۱۰؛ امتیاز کامل «گل پوینت» به مهدی طارمی + عکس. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲ طارمی پس از بردن توپ هتتریکش به خانه چه گفت؟. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۱ جشنواره گل پورتو با هتتریک طارمی + فیلم. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۵:۵۶ اعلام زمان نشست خبری ساپینتو و ربیعی. ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۹ شکست کایسریاسپور با وجود گلزنی علی کریمی. ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۸ ستاری: بازی ما با ملوان ۶ امتیازی است/ در حد انتظار امتیاز نگرفتهایم.
ببینید | انتقاد مجری صدا و سیما از مکرون روی آنتن زنده | سفیر فرانسه را در تهران نداریم تا احضارش کنیم! 90 درصد اورانیوم ۱۳:۰۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ احسنت بر غیرتت..... همین جملات برای سردمداران و اربابان اروپایی کفایت می کند ۱۳:۰۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ فرانسه بهم ریخته شما ناراحتبد؟ ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ جواب های عالی ودندان شکن مرحبا عالی بود کاش رییس جمهور ما هم مثل مکرون بیانیه صادر می کرد مثل خودشون رفتار می کرد یا حداقل نمایندهای وزیری الان وقتشه که حقشون کف دستشون بزاریم مجتبی ۱۳:۲۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ آقای مجری باهمین الفاظ ازاعتراضات مردم خودمون هم بگو. فرانسه ایران یا هرجای دگه اگرظلمی برکسی واقع شدنباید دربرابر آن ساکت ماند ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ حرف درستی میزند ولی مسئله مدیران ناکارآمد باید اصلاح شود، وزیر و معاون و مدیرکلی که تجربه کاری ندارد باید کنار گذاشته شود ۱۵:۳۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ اگه ایران ازین اتفاق میفتاد سازمان ملل با امریکا وانگلیس دهتا قطعنامه صادررمیکردندولی حالا براشون عادیه امیر ۱۵:۵۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ احسنت و هزار آفرین گل گفتی.
۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۳:۳۳ ساپینتو: امیدوارم داور بازی فردا اشتباه گذشتهاش را تکرار نکند/ احساس میکنم قایدی مقابل مس گل میزند. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۵ لیگ برتر فوتسال| خیز مس سونگون برای قهرمانی با بردی دیگر. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۵۵ ربیعی: برای نیمفصل دوم باید تصمیمی درست و حرفهای بگیریم/ نه دنبال تساوی بدون گل هستیم و نه بازی اتوبوسی. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰ ۶ غایب استقلال در بازی برابر مس رفسنجان. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۱ تاوارس: باید خیلی زود از منطقه خطر خارج شویم/ بازی آسان نداریم. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۸ تارتار: ۳ امتیاز بازی مقابل صنعت نفت برای ما خیلی مهم است/ برای نیمفصل تغییرات زیادی نخواهیم داشت. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۵ نکونام: بعد از تعطیلات شخصیت تیممان کاملاً متفاوت بوده است/ حواشی امسال کمر فولاد را شکست. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷ تمرین تاکتیکی پرسپولیسیها بعد از جلسه فنی.
۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۸ امباپه: شادی توهینآمیز مارتینس؟ انرژیام را برای چنین چیزهایی هدر نمیدهم/ به مسی تبریک گفتم. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹ گالتیه: حمایت شدید هواداران به بازیکنان ما کمک کرد/ وراتی یکی از بهترین هافبکهای جهان است. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷ گواردیولا: هالند هنوز به بهترین فرم و شکل خود برنگشته است/ از عملکردمان راضی هستم. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲ انتقاد شدید سیاستمدار اسپانیایی از هدیه جورجینا به رونالدو. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴ داور فینال یورو ۱۹۸۸: VAR فوتبال را غیر انسانی میکند!. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۷ پیروزی پاریسنژرمن با گل نجاتبخش امباپه در شب اخراج نیمار. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۶:۰۰ پایان هفته هفدهم لیگ برتر با پیروزی آسان منچسترسیتی/ پیشتازی هالند در صدر جدول گلزنان. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۵:۵۸ اورساتو بهترین داور جام جهانی ۲۰۲۲ قطر لقب گرفت.
حضور زنده: Living Presence - صفحه 220 - نتایج کتابهای Google ... آن را به درستی بشناسد ، عشق نیز به نوبه خود به قدرت و نیرویی زنده تبدیل می شود و در صورتی که تمرکز خود را آگاهانه بر آن حفظ کنیم ، ذهن ما قادر خواهد
مجری عزیز تحلیل بسیار جالب، زیبا و بجایی را ارائه دادند. اگر مسایل در کشور خودشان فراتسه اتفاق بیفتد جز حکومت فرانسه و آقای مکرون همه فریبکار آشوبگر و تروریست هستند اما در کشورهای دیگر از جمله ایران همه چیز را وارونه جلوه می دهند. کسری ۱۶:۳۶ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ دو کلمه حرف حساب حالا وقت گرفتن حقوق جوانان محلات پاریس و مارسیه کردستان فرانسه هم باید مستقل بشه مکرون باید از این به بعد باید خفه بشه مجید ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ سفیر فرانسه باید اخراج بشه این حقوق بشر فقط برای ایران صدق میکنه؟ امیرحسین ۱۶:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ سلبریتی های عزیز ایرانی چرا خفه شدید چرا از حقوق جوانان کرد حمایت نمی کنید وریا غفوری کجایی نیستی از این به بعد غلط میکنی در مورد چیزی نظر بدی چون هم نژادت و فرانسوی گشتن و دم نزدی وطن فروش های خائن صادق ۱۶:۴۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ وریا غفوری کاوه رضایی و بقیه سلبریتی ها چتونه کجایید چرا از کردها حمایت نمی کنید آها اربابتون هنوز دستور ندادن دستتون واسه ملت رو شده بهتره از ایران مقدس برید ما وطن فروش نمیخوایم Ali ۱۶:۵۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ واسه این خودشیرینی چقدر دستمزد قراره بگیره؟! ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ خداوندبرهمه چیزوهمه کارهانظارت دارداگردرهرجای دنیا ظلمی رخ بدهد وحقی پایمال شود شک نکن گریبانگیر خواهد شد این انسانیت است که میماندچه درغرب باشه یاشرق یاجای دیگر.
۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۱۲ طارمی پس از بردن توپ هتتریکش به خانه چه گفت؟. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۱ جشنواره گل پورتو با هتتریک طارمی + فیلم. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۵:۵۶ اعلام زمان نشست خبری ساپینتو و ربیعی. ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۹ شکست کایسریاسپور با وجود گلزنی علی کریمی. ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۸ ستاری: بازی ما با ملوان ۶ امتیازی است/ در حد انتظار امتیاز نگرفتهایم. ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۹ آخرین وضعیت کمپ حجازی به روایت باشگاه استقلال. ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۵ حضور بازیکنان مصدوم در تمرین امروز استقلال + تصاویر.
ایران اینترنشنال پخش زنده ; ۰۱:۰۰. ۲۴ با فرداد فرحزاد ; ۰۱:۴۶. جهاننما ; ۰۲:۰۰. حرف آخر با پوریا زراعتی ; ۰۲:۴۵. جهاننما ; ۰۳:۰۰. چند
نتایج زنده - فوتبالی بخش نتايج زنده شامل بازی های امروز، نتایج زنده فوتبال جهان، نتایج زنده فوتبال اروپا و لیگ برتر ایران و تمامی بازی های داخلی و خارجی می باشد. در صفحه جزئیات
دانلود آنتن پخش زنده ورزشی و فوتبال؛ نصب Anten - کافه بازار آنتن برنامهای دوستداشتنی است که امکان تماشا پخش زنده هیجانانگیزترین مسابقات ورزشی ایران و جهان را با بهترین کیفیت در اختیارتان
۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۰ ۶ غایب استقلال در بازی برابر مس رفسنجان. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۱ تاوارس: باید خیلی زود از منطقه خطر خارج شویم/ بازی آسان نداریم. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۳۸ تارتار: ۳ امتیاز بازی مقابل صنعت نفت برای ما خیلی مهم است/ برای نیمفصل تغییرات زیادی نخواهیم داشت. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۵ نکونام: بعد از تعطیلات شخصیت تیممان کاملاً متفاوت بوده است/ حواشی امسال کمر فولاد را شکست. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۷ تمرین تاکتیکی پرسپولیسیها بعد از جلسه فنی. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱ اختر: برای قهرمانی همه چیز در دستان شاگردان ساپینتوست/ گرفتن ۳ امتیاز اهمیت دارد یا زیبا بازی کردن؟. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۸ ۱۰؛ امتیاز کامل «گل پوینت» به مهدی طارمی + عکس.
در خودت زنده شو: چهل قدم تا معنای زندگی - نتایج کتابهای Google جان می گیرد و این سؤال را می پرسد ، چون عاشق شده است ؛ عاشق خودش و عشق ورزی تنها چیزی است که او را متمایز از سایر جانداران ، زنده می کند
زنده بگور: Buried Alive - zend-e begor - نتایج کتابهای Google اين فكر هر آدم عقلى راديوانه ميكند، به هيج حس كردم ، زهركشنده بمن كاركر نشد ؛ حلا هم زنده هستم ، زهر هم آنجا در كيفم افتاده ، من توى رختخواب نفسم بس
پخش زنده من و تو - Manoto TV پخش زنده و اینترنتی منوتو با کیفیت اچ دی از طریق وبسایت و اپ من و تو برای اندروید و آی او اس و اپل تی
۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۹ آخرین وضعیت کمپ حجازی به روایت باشگاه استقلال. ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۵ حضور بازیکنان مصدوم در تمرین امروز استقلال + تصاویر. ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۸ پله، اسطوره فوتبال جهان درگذشت + زندگینامه. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۲۲:۵۷ آنچلوتی: سرمربیگری برزیل؟ آنها تماسی با من نگرفتهاند/ تیکیتاکا نمرده است. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷ تراِشتگن: دوست دارم دروازهبان اول تیم ملی آلمان شوم/کسی مثل لیونل مسی نیست. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۷ نوبل: بازگشت من به بایرن مونیخ منطقی نیست/ دیگر نمیخواهم نیمکتنشینی را تجربه کنم.
نتایج زنده | نتایج زنده لیگ برتر | تی ورزشآخرین اخبـار داخلی خارجی شمسایی: چند ملیپوش فوتسال شرایط جام ملتهای آسیا را ندارند/ تورنمنت کیش دبستان بسیار خوبی بود. ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۹ برنامه استقلالیها برای عبور از پرسپولیس با زدن پُلِ مسی/ جدال نفتیها با صنعتیها با انگیزه فرار از قعر. ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۱ حضور فتحاللهزاده در اردوی استقلال و پرداخت پاداش بازیکنان.
نتایج زندهنفت مسجدسلیمانآلومینیوم اراکوستهامبرنتفورداتلتیکو مادریدالچهختافهمایورکاسلتاویگوسویاکادیزآلمریااسپورتینگپاسوس ده فریراچاوزفامالیسائوویزلاویتوریا گیمارشسوریهعمانای بی سیSanta Cruz de Natal RNآیندهوونمیلان پربازدیدترین صفحات فوتبالی: برای هر طرفدار فوتبال، کسب اطلاع از نتایج زنده فوتبالی دقیق و معتبر، اهمیت بسیاری دارد.
۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۹ گالتیه: حمایت شدید هواداران به بازیکنان ما کمک کرد/ وراتی یکی از بهترین هافبکهای جهان است. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۷ گواردیولا: هالند هنوز به بهترین فرم و شکل خود برنگشته است/ از عملکردمان راضی هستم. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۲ انتقاد شدید سیاستمدار اسپانیایی از هدیه جورجینا به رونالدو. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۴ داور فینال یورو ۱۹۸۸: VAR فوتبال را غیر انسانی میکند!. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۷ پیروزی پاریسنژرمن با گل نجاتبخش امباپه در شب اخراج نیمار. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۶:۰۰ پایان هفته هفدهم لیگ برتر با پیروزی آسان منچسترسیتی/ پیشتازی هالند در صدر جدول گلزنان. ۰۸ دی ۱۴۰۱ - ۰۵:۵۸ اورساتو بهترین داور جام جهانی ۲۰۲۲ قطر لقب گرفت. ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۰ تغییر برنامه بوسکتس در مورد آیندهاش در بارسلونا.
ما در فوتبالی نتایج زنده بازیهای مهمترین رقابتهای فوتبال در جهان را به صورت زنده و لحظهای به شما ارائه خواهیم داد. بخش نتايج زنده شامل بازی های امروز، نتایج زنده فوتبال جهان، نتایج زنده فوتبال اروپا و لیگ برتر ایران و تمامی بازی های داخلی و خارجی می باشد. در صفحه جزئیات بازی، میتوانید ویدیو خلاصه بازی، ویدیو گلهای بازی، لیست گلزنان، اتفاقات بازی، آمار و ترکیب بازی و فوتبال زنده را مشاهده کنید. یکی از تفاوت های فوتبالی با سایت های رقیب اینست که فوتبالی بر روی گوشی های تلفن همراه هم به خوبی کار می کند. نتایج زنده فوتبال اروپا و نتایج زنده فوتبال جهان با فوتبالی می توانید به راحتی بازی های امشب اروپا، اتفاقات، گل ها و نتیجه زنده فوتبال اروپا و نتیجه زنده فوتبال جهان را دنبال کنید. نتایج زنده لیگ قهرمانان اروپا، نتایج زنده لیگ برتر انگلیس، نتایج زنده لالیگا اسپانیا، نتایج زنده بوندس لیگا، نتایج زنده سری آ ایتالیا وسایر لیگهای معتبر جهان در این صفحه قابل مشاهده است. نتایج زنده لیگ برتر یکی دیگر از امکانات فوتبالی، نتایج زنده فوتبال ایران و لیگ برتر است که شما میتوانید در جریان نتایج زنده بازیهای لیگ برتر ایران، قرار بگیرید.
همه رابه یه چشم نگاه کن از اتفاقات همه جای دنیا به همین نحودفاع کن شاکر ۱۸:۱۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ افرین برشما مجری روشن فکر محمد ۱۸:۴۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ چه مجری مغلطه بازی ، بابا جان نادان خودتی دیوید ۲۰:۱۱ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ توله های مسیح علینژاد کجان؟توله های بن سلممان وتوله های سیما کجان. زن زندگی آزادی توملاجتون. هم زن روبدنام کردین هم زندگی رو خراب کردین هم آزادی رو. آلببرتون حزب الله سعید ۲۰:۱۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ ایولا مکرون لالمونی گرفته خلاص دیگه در باره ایران وراجی یا زره مفت نزنی باشه ماکورون حالا پاشو یک سطل آب و یک دستمال بردار خونهایی که در پاریس ریختی ببینم میتونی تمیز بکنی 😂😂😂😂😂😂 نازنین ۲۰:۵۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ هوشمندی رسانه ی👏👏👏 هادی ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ چقدر خوبه که همون اتفاقاتی که تو ایران افتاد همونم تو فرانسه افتاد،چرا تمام شبکه ها ساکت شدن؟ چرا کسی نمیگه اینها جوانهای محلات پاریس هستن که شجاعانه حقشونو از پاریس بگیرن؟،چرا الان کسی از انقلاب 2022 حرف نمیزنه؟چرا الان اعتراضات رو نمیپذیرن ونمیگین اینا حق دارن که یه بخشی از سرزمین رو داشته باشن؟چرا هیچ شبکه ای درباره ی برخورد تند پلیس با مردم پاریس حرف نمیزنهوچرا به پلیس توصیه نمیکنن بزارید مردم حقشونو مطرح کنن ،چرا نمیگن اجازه بدین این جوانان شجاع ازادی رو مطرح کنن؟شبکه های خارج نشین اشوبهای ایرانو انقلاب نامیدین الان اسم انقلاب های پاریس چیه؟ کریمس داغی داشته باشی اقای مکرون ۲۱:۱۷ - ۱۴۰۱/۱۰/۰۸ دمت گرم مجری شجاع.
ببینید | انتقاد مجری صدا و سیما از مکرون روی آنتن زنده - همشهری مجری صدا و سیما درباره ارتباط اعتراضات فرانسویها با اعتراضات ایران گفت: حیف که ما سفیر فرانسه را در تهران نداریم که او را احضار
دیلی فوتبال | پخش زنده، نتیجه و خلاصه بازی های فوتبال پایگاه خبری دیلی فوتبال، پخش زنده فوتبال ایران و جهان، نتیجه و فیلم خلاصه بازی های فوتبال و آخرین اخبار نقل و انتقالات را بصورت روزانه پوشش می